De kommer frem, og så er de væk igen

Lige som det er med de forskellige genrer af musik, sådan er det også med kunstnerne. De kommer frem med den musik, som de repræsenterer, og så forsvinder de ud igen. Det er de færreste, som forstår at holde sig på toppen i årtier, men de, som gør det, er dem, som vi hylder igen og igen for at være legender. Det er bands som Rolling Stones, AC/DC eller kunstnere som David Bowie, trendsættere og innovatører. Nogle holder bare deres egen stil, mens andre forstår som David Bowie at holde sig på forkant med den udvikling, der er i musikken. Noget som altid gør, at de er forrest i hjernebarken hos deres fans.

Et af de bedste eksempler i de sidste 30 år er grungemusikken. Den kom som en bølge og tog over for Hairmetalbølgen som hærgede i firserne. Hvor hairmetal var over the top, livet i overhalingsbanen, sex, drugs og rock, i bund og grund en stor fest, så var grunge noget helt andet og anderledes. Musikken var mere dyster, væk var det høje hår og make-up. Alt var nedtonet, udtrykket i musikken var nærmest deprimerende. og tøjet matchede perfekt stilen.

Når det bliver en livsstil

Grunge kom fra Seattle-området. Et sted, hvor vejret er barsk og ikke ligefrem opfordrer til store smil og glæde.

Men så hurtigt som grunge kom, så hurtigt forsvandt det ud igen. Enkelte legender blev der dog ud af grunge musikken. Kurt Cobain, en kunstner, som desværre ikke kunne styre stofferne og de mentale problemer, som følger med det, og som endte med at tage sit eget liv og blive en del af klub 27. En “forening” for musikere, som alle er gået bort i en alder af 27, sørgeligt og skrækkeligt.

Hairmetal forsvandt også, og det følger den linje, der er for mange andre subgenrer. De kommer, vælter verden om på siden, og inden vi får set os om, så er de væk igen, men de efterlader altid noget, for de er med til at lave det soundtrack, der er til vores liv. Et soundtrack, som kommer til at repræsentere dig og dit liv, så unikt som dig selv, og det du har præsteret, for der er ikke to mennesker, som har det samme soundtrack, alle har et, som er særligt.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© All Right Reserved
ezy