Disse tre numre må du bare høre i badet om morgenen

Lad os gætte – du er helt vild med musik, ikke? Naturligvis er du det, og det er garanteret også derfor du har valgt at besøge vores hjemmeside. Heldigvis er vi også helt vilde med musik, så i denne artikel ser vi nærmere på noget, der står os overraskende nær. Vi taler naturligvis om vores store passion for at synge med på vores favoritmusik i badet om morgenen. Ja, vi indrømmer det altså gerne, og mon ikke også du skråler med hver morgen, når du er i bad? Hvis du gør, og hvis du trænger til lidt ny musikalsk inspiration, så læs med her, når vi giver dig en liste med tre numre du bare må høre, når du tager dit morgenbad.

Syng med på badeværelset mens du spejler dig i dit nye spejlskab

Badeværelset er et af de vigtigste rum i ens bolig. Derfor bør du overveje at renovere det, så du kan skabe god stemning i dit hjem. Et godt sted at starte, er ved at få installeret et nyt og flot spejlskab, som blandt andet kan købes hos webshoppen Rörfokus. Med et spejlskab får du plads til alle dine håndklæder og lignende, og samtidig kan du tjekke dig selv ud mens du skråler med på musikken. Og nå ja, det er jo også på toppen af dit spejlskab, at du kan stille din bluetooth-højttaler. Men hvilken musik skal du lytte til?

The Beatles, Justin Timberlake og Bill Withers lægger fundamentet for en god morgen

Det er vigtigt, at man kommer godt i gang fra morgenstunden af, og et godt stykke musik kan i den grad bidrage til den gode stemning. Overvej derfor at lægge ud med nummeret Here Comes the Sun af The Beatles. Så er stemningen ligesom sat, og så har solen bare at stå op!

Er du i stedet til lidt mere nutidig musik, så sæt Can’t Stop the Feeling af Justin Timberlake på, og skru helt op for lyden. Så kan det da kun gå hen og blive en god dag!

Mon ikke det nok skal blive en “vidunderlig dag”? Hvis du er i det mindste i tvivl om det, så sæt Lovely Day af Bill Withers på anlægget, og lad de sprøde toner forføre dig. Og der har du dem så – vores tre bud på numre du bør lytte til om morgenen i badet.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© All Right Reserved
ezy