Her er tre sommerhits at nyde et glas god vin til

Elsker du ikke bare sommeren? Det er vi mange der gør. De lange lyse og ikke mindst lune aftener inspirerer til afslapning på terrassen. Her kan man dyrke sin passion og interesse for både vin og god musik. Men hvilke sommerhits bør du sætte på anlægget? Vi har tre numre klar til dig. Læs med og gør dig klar inden det bliver sommer igen.

Den gode sommermusik nydes bedst med et glas vin

Hvis du skal have det fulde udbytte ud af den gode sommermusik, så bør du nyde den sammen med venner og veninder med et lækkert glas vin. Det er heldigvis lettere end nogensinde før at købe god vin. Det kan således blandt andet ordnes online hos Vinoteket, som leverer vin direkte til din hoveddør. Så bliver det ganske enkelt ikke lettere. Du kan endda bestille vin fra hele verden. Det er smart. Nu hvor du har vinen klar, så lad os vende tilbage til musikken og de tre sommerhits som vi anbefaler dig til næste sommer.

Sommerhittet over dem alle: Sunshine Reggae (1983)

I 1983 udgav det danske band Laid Back albummet Keep Smiling. På albummet finder du det klassiske sommerhit Sunshine Reggae. Ingen sommerfest er komplet uden dette nummer. Det formår i den grad at indkapsle alt det vi kender og forbinder med sommeren. Et sikkert hit!

Sydlige sommerrytmer så det batter: Despacito (2017)

Næste anbefalede sommerhit er relativt nyt. Despacito blev nemlig lanceret i starten af 2017, og allerede samme sommer gjorde det sig som sommerhit verden over. Du bør inddrage det i din playliste næste gang du skal lytte til sommermusik og drikke lækker vin med kammeraterne.

Løssluppen og glad sommerstemning: Call Me Maybe (2012)

I 2012 lancerede den canadiske sangerinde med de danske aner dette brag af et nummer. Genialt til en god sommerfest.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© All Right Reserved
ezy