Moderne musik og kultur

Der er mange former for reality tv, og det er også noget, som har sneget sig ind i musikken. Det er nemlig umuligt at tænde for dit tv weekenden, uden du finder utallige programmer, som leder efter det næste store talent. Det er blevet en del af populærkulturen, og det er noget, som musikken har sneget sig til at blive en del af også, og der er adskillige både nationale og internationale kunstnere, som i dag kan takke nogle af de forskellige realityprogrammer for deres pladekontrakter og for, at deres talent nu kommer ud til verden. For de slipper for det, der var en del af gamet i gamle dage, nemlig at bruge mange timer i øvelokalerne.

De er selvfølgelig ikke komplette novicer, men de kommer til lettere til at få deres musik ud til et bredere publikum, og de får fra starten af professionelle til at producere og rette de små fejl, der nogle gange har været ved de første små produktioner gennem historien.

Den moderne musik er også blevet ramt de forskellige former for filtre, der er på de sociale medier, og det er med til at sikre, at alle produktioner i studiet lyder som om kunstnerne nærmest kan synge. Den slags er ikke længere et krav, og for mange bliver lyden bare genereret, for det handler mere om at blive kendt. Desværre.

Det er dog noget, der meget hurtigt bliver afsløret live. Her er det tydeligt, hvis du ikke har haft en guitar mellem hænderne, eller hvis du ikke har en tone i livet. Men selv her kan lyd køres gennem maskiner, så publikum ikke rigtig kan høre forskellen. En skam, da talent en gang var det, der betød alt.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© All Right Reserved
ezy