Fra vugge til grav

Mange har hørt musik selv før, de blev født. Al den musik, mor har hørt, det har du også hørt. Derfra kender du blandt andet børnesange, der er blevet sunget højt, eller du har hørt, når de har været i tv, eller når de er blevet spillet for dig.

Men alle bliver større, og så udvikler alle deres helt egen smag for musik. Nogle bliver vilde med rap, andre med rock og andre igen pop. Musikken kravler ind gennem alle revner og sprækker, bliver spillet til vores barnedåb, i radioen, i reklamer og i supermarkedet. I andres hjem, du besøger, er der måske en helt anden musik, og en ny verden kan åbne sig her også.

For andre er det sangbøgerne, der viser nye og spændende toner. Eller en koncert med et band, du ikke kender. Der er også muligheden for bare at lade Youtube køre, så kommer der nye forslag frem, der bliver afspillet for dig, Eller MTV og tilsvarende, der viser lidt af det hele.

Verden er gennemsyret af musik, og det er alles liv også.

Dine egne toner

Skønne sange bringer minder tilbage. Der er bare favoritter, der taler til dig, og som minder om noget godt. Du behøver ikke altid vide hvad, men det er en del af det soundtrack, der er dit. Din playliste.

Og de fleste vender tilbage til lige de sange, der betød noget i ungdommen. Musikken var bare bedre den gang, det er noget, alle kan være enige om.

Og der kommer mere til. Der er konfirmation og bryllup. I sidste ende begravelse. Her kan du ikke selv høre den musik, der bliver spillet, men du kan selv vælge den. En afslutning, der siger noget om dig, og med lige de sange, der betyder mest af alle. Dem, du gerne vil huskes for, og som du har nydt hele livet.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© All Right Reserved
ezy