Det er aldrig for sent at lære at spille klassisk musik

Du kan lære at spille et instrument, uanset hvor gammel du er. Hvis du drømmer om at lære at spille klassisk musik, så kan du anskaffe dig en violin eller et klaver og gå i gang med at øve Bach, Mozart eller Chopin på dit nye musikinstrument. Får du undervisning og øver du dig regelmæssigt vil du efterhånden kunne lære at spille forskellige stykker klassisk musik, som du nok allerede har lyttet til og holder af.

Ny alder – nye interesser

Hvis du tror, at livet slutter, når du fylder 40, 50 eller 60, så tager du fejl. For mange mennesker har stadig meget de gerne vil nå, og det er ikke nødvendigvis de samme interesser, man har hele livet. Derfor er det heller ikke mærkeligt, hvis du i løbet af 50’erne beslutter dig for, at nu vil du gerne lære at spille Beethoven og derfor købe et klaver. Vil du gerne lære at spille Skæbnesymfonien eller et af hans andre mesterværker, så er det bare med at komme i gang med at øve sig. Måske har du gerne villet lære at spille som barn, men af forskellige årsager var det ikke muligt. Det kan også være, at du i dine unge år var optaget af noget andet. Men nu er dine børn voksne, eller du har pludselig fået mere fritid, som du gerne vil udnytte til at lære at spille klassisk musik.

Ændringer i dit liv

På samme måde som vores interesserer kan ændre sig i løbet af livet, så ændrer vores udseende sig også. Vil du gerne have ændret størrelsen på din barm, så kan du få foretaget en brystkorrigerende operation hos Motiva, som er specialister på området, og så kan du få større selvtillid. Det kan være, at du beslutter dig for at lave andre ændringer i dit liv som fx at flytte fra én bolig til en anden, og i den forbindelse kan du jo anskaffe dig et klaver. Du kan altid finde en musiklærer i nærheden af, hvor du bor, så du kan få den kvalificerede musikundervisning, som du har behov for. Men det er først og fremmest vigtigt, at du er god til at motivere dig selv og gider øve dig.

Nyd klassisk musik på stereoanlægget, i koncertsalen eller via streaming

Jo mere du lytter til klassisk musik, jo bedre fornemmelse får du også for de forskellige musikstykker. Du kan lytte til forskellige fremførelser med forskellige dirigenter og musikere, så du kan danne dig et indtryk af, hvordan musikken skal/kan spilles. Du kan enten lytte til dem på stereoanlægget derhjemme, eller du kan tage til koncert og høre musikken live. Begge dele er en fornøjelse. Så kan du finde ny inspiration til at øve dig på klassiske stykker. Du kan lytte til Mozarts mesterværker eller de andre klassiske komponisters mesterværker overalt, for du kan tage din smartphone med dig og streame musikken. Så kan du lave en playliste over klassisk musik, som du holder af.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© All Right Reserved
ezy